vineri, 1 octombrie 2010

Minte-ma frumos! ...am nevoie.

E 2 dimineata si ma tot invart pe aci... Desi nu dorm, parca visul deja a inceput. M-asez in pat - inpropriu spus pat, ca e doar o saltea gonflabila intr-un sediu de firma in care-mi voi petrece noaptea asta macar... de maine vad io... - si ma ridic, sa imi arunc ochii in afurisita aia de lista de messenger. Tu dormi... tu nici nu esti... sa vedem, sa vedem... asa... tu nu vrei deranj, tu tocmai ce ai plecat... La dracu, tin messu' asta deschis degeaba. Doamne, d-ar fi totul doar un vis... Ma tot intreb pana cand, asa cosmar?! Cand naibi inteleg ce dracu vrea destinu' asta de la mine... unde vrea el sa ajung?? Tu n-ai patit niciodata asa?... sa simti ca pierzi... si pierzi... mha da pierzi totul, pana cand ajungi sa dormi pe canapeaua unui prieten, tot ce-ti apartine e un plasa cu 3 tzoale, si stii ca esti in cacat cu tot cu cizme... Si zici, acum ce fac?? Ma-ntelegi sau ai nevoie de ajutor...? Asta e unul din momentele alea cand mi-ar prinde bine o imbratisare... si as mai vrea, as mai vrea... sa ma minti ca totul va fi bine!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca tot ce trebuie sa faci e sa iei viata asa cum e ea de obicei foarte grea ....si sa mergi inainte ,nimeni nu ti intinde mana in viata asta trebuie sa te ti singur pe picioare si sa mergi inainte .Daca iti doresti sa fie bine o sa fie bine ,capul sus

Anonim spunea...

Esti prea tanar, prea puternic si prea optimist ca sa te dai batut sau sa-ti doresti o minciuna (frumoasa) ,care sa te scoata din impas.
Sunt sigura ca ai citit "Invata de la toate..."/Ommar Kayam/Lirica norvegiana.Daca nu, ti-o recomand.